Socialiserande på en stol :)

Det var nog tur att jag startade dagen med en mil för resterande tid har jag suttit på rumpan och pratat och ätit :) Först bjöd vi på lunch här hemma och sedan underbar mat på kalas.

Milen
Kroppen kändes tung hela milen och den gick lugnt men med högre puls än vanligt. Jag har nog en miniförkylning i kroppen. Men känner mig nu pigg i kroppen och upplagd för ytterligare en mil i morgon. Milens bästa: ringa och flås-sjunga "Ja må du leva" till min kära löparvän Frida och efteråt få höra att man varit på högtalartelefon... haha

Lunchen
Jag tror att impulsivitet kan definieras som att ändra sig om vad vi skulle laga i sista minuten och sticka ner till Willys för att komplementhandla en kvart innan gästerna skulle komma... Men med gott "samarbete" (baby lagade mat och jag kollade på eventuellt Norgehus) så var maten på bordet 10 över. Ser fram emot bubbelkoppen nästa gång jag kommer till Bergen :)

Födelsedagsmiddagen
Middagen; Supergott! Trevligt att träffa nya släkt-i-släktingar. Efterrätten; perfekt! Mycket olika frukter och bär med kräm av grädde, kesella och vit choklad!



Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0