God jul igen

Skinkjympan byttes mot sovmorgon, morgonpromenad och 4 km högpuls-jogg. Mycket nöjd med mitt byte. Och sjukt nöjd med att äntligen ha hittat träningsglädje och motivation. Jag ska fundera på hur jag gjorde för att hitta dit för jag vet faktiskt inte:)

Nu dags att svida om och fira julen med familjen!
God jul!

Nu är Marcus färdigfirad och på nattvandring som sällskap till sista gästen. Dagens middag har bestått av choklad och chips med någon cider och lite vin. Jag väntar men borde soooova. Magen är inte glad på mig. 

Jag har glömt skriva att jag tränat hela 4 ggr första veckan. 2 styrka och 2 intervaller på löpband:)

Och nu ligger jag och tvekar på om jag ska inleda julafton med att gå på skinkjympa för första gången i mitt liv. Och medan jag skriver inser jag att det bara finns dåliga undanflykter så det är klart jag ska:)

Tack, nu var det bestämt. Då ska jag nog släcka nu! Godnatt. (Och nu steg M innanför dörren också:)Lyx!

Vilken lyx att ha någon som kan driva på när ens egen hjärna bara letar undanflykter. Och vad mycket roligare det är att träna ihop med någon. 

Träningsvärk idag :) 

Belönade kroppen med dubbla julbord. Överraskning med jobbet och minibord hemma. Börjar uppskatta mer och mer av även det slajmiga. 


Styrka är det nya någonting alls

Ja, några tappra själar fortsätter att kika in på isen. Hela hösten har jag kämpat för att hitta träningsmotivationen men den har gömt sig väl. 

Eftersom jag skriver kan ni kanske gissa att en ny satsning och nya mål är på gång?!

Träningen har varit väldigt sporadisk i höst. Ett mjölkpaket skulle hunnit inhandlas, surna och börja lukta i kylskåpet mellan gångerna. Och då har jag t.o.m. börjat dricka laktosfri mjölk för att min mage gillar det bättre - och de har en hållbarhet på typ tre veckor. 

(Detta var alltså en dålig metafor - mitt kylskåp luktar rätt gott)

Så - nu har har tvingat Marcus att köpa gymkort på Friskis så att han kan dra med mig och träna nu när jag inte kan dra mig själv. Nu ska jag bli stark för muskler är hälsa om du inte visste det:)

Om en vecka har jag iaf klarat socker-målet med 2 ggr/vecka hela hösten. Tur är väl det. Balans någon stans. 

Annars ska det bli väldigt skönt med jullov snart!
RSS 2.0