3-rätters

Det tar lite tid. Det kräver lite planering.
Men 3 rätter är väldigt roligt och festligt!

Nu när vi äntligen har ett stort bord så är det dessutom roligt att duka :)



"Löparen" är en överbliven bit tapet! Superfint och tåligt :)


Mormor och morfar med förrätten.
Pigrimsmusslor med färsk sparris, bacon, scharlottenlök, persilja, vitlök och reducerad balsamicovinäger.


Vi :)

Huvudrätten.
Medelhavsgryta med kyckling, bacon, oliver, soltorkade tomater, körsbärstomater, färsk basilika, fetaost, vitlök, cremé fraiche och matgrädde.
Jasminris och en god sallad till.

Till efterrätt blev det en ananaspaj med vit choklad på och glass.

Allt blev lyckat.

Kvällen avslutades med en lång, skön kvällspromenad för att smälta all mat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0