En bra bloggdag

Bra bloggdag= jag har något att skryta om:) Idag inledde jag med 30 min jogg i 5 cm snö kl. 6.30.

Det väger kanske upp lite för sista tidens lathet? Förutom förra veckan är jag nu på väg mot ett snitt på 2 löppass/vecka. Alltså åt rätt håll.

Annars kommer det att bli som vanligt här i bloggen i helgen (tyst alltså) eftersom surfen på mobilen nu stängs av. Jag är nämligen på Arlanda och snart i Bergen! Ska träffa min vän Anna och bara vara.

Trevlig helg!

(Just det- jag har klippt mig över en dm, vilket ingen verkar märka. Jag är dock likadan själv, det krävs radikala förändringar för att jag ska uppmärksamma det)


Laga sin egen mat på restaurang - ja!

Håller till i Västervik och håller i utbildning i helgen. Färdig för dagen gäller nu godis på rummet efter en middag som fick mig att drömma om en weekend på Västervik stadshotell för att få äta den igen. Alla favoriter: parmesan, soltorkade tomater, supergoda potatis, tre såser, champinjon, baconlindad sparris och bäst av allt: små köttbitar man fick steka efter behag på en 450 grader varm sten. Sitta och plocka och äta bitarna varma och efter behag faller min lekfulla sida i smaken. Det faller även smaken i smaken:)


Yeah!

I did it!

31 dagar utan godis, fika och chips!
31 dagar med minst 30 min rörelse varje dag.

Det har gått lättare än jag trodde.

Nu i februari gäller 2 dagar onyttigt/vecka. Och ja- jag har redan fikat 2 ggr idag- hittills.


RSS 2.0