Tre dagar i rad

Det var länge sen!
Lördag: core
Söndag: 6,7 km med syster
Måndag: Snabbpass på gymmet med knästyrka, crosstrainer och powerwalk med 15 % lutning på bandet.
 

Lördagsmorgon

Jag älskar att gå upp på morgonen i vårt nya hus och titta ut över trädgården och skogen bakom. Det är livsnjutning!


Veckans första

Idag är det dags för träning/möte/fest för receptionsgänget på Friskis. Veckans första pass blir core följt av cider i basun och exotisk  planka. Ska bli skönt att få svettas och bygga grunden som allt bygger utifrån, och sen få umgås med härliga människor med olika bakgrund och ålder vilket alltid leder till intressanta samtal. 
 
(Ja, jag har nyligen köpt en iPad och upptäckt Photo Booth. Det är oförskämt roligt. Att sen vända bilderna rätt verkar vara mer än vad jag klarar av)

Energi

Den här veckan har jag haft låååånga dagar med möten, studiebesök och elever som trampat på spik. Dessutom har jag känt mig hängig.

Så jag kommer igen i helgen!


5 lugna

5 lugna är inte 5 lätta längre. Men med bästa Frida i luren största delen av rundan så var det ändå gött.

Nu så

Jag har nu bokat in mig på tjejplanet till tjejmilen. Ett alldeles strålande upplägg! I en tid då jag behöver inspiration och motivation för att komma igång igen dyker detta upp. I september går ett helt plan med fnissiga tjejer till Stockholm. Där umgås vi, bor på fyrstjärnigt hotell och på lördagen springer alla Tjejmilen efter egen förmåga och med egna mål. På lördagskvällen blir rödvinet gott och på söndagen går flyget hem igen med ett gäng nöjda tjejer.

Och det bästa av allt - på vägen dit ska vi få föreläsningar och gemensamma träningstillfällen. Min storasyster ska med (från Göteborgsvarv-chock till att dra med mig på lopp, inte dåligt). Och några som jag vet vilka de är men inte känner men kommer att lära känna på vägen.

Vilken affärsidé. Ska bli superkul! Dyrt men förmodligen värt det. Priset ligger på drygt 3500 kr.

Intresserad: läs mer på wellivate.se

Träningsvärken

Var inte alls farlig dagen efter milen. Idag har jag däremot varit lagom stapplig. Gött. I morgon blir det en lugn runda. Jag är taggad!
 

Igång?

Jag är förvånad att ni inte har gett upp om den här bloggen. Jag har själv nästan glömt bloggen men ändå tittar ett gäng in varje dag. Roligt. Kanske kan gamla texter också vara en smula intressanta? Eller är det folk som hamnar fel. Hur som...

Liket lever. Efter att inte ha sprungit en mil sedan Stockholm Marathon 2 juni. Men idag så.

Och det gick på normal tid- en timma. Men det var sjukt mycket jobbigare och pulsen låg ett bra hopp över det normala. Men det är väl bara att inse att 4 månader av mer eller mindre slackerstil ala sova i soffan kunde lett till ett mycket värre.

Min räddning har nog varit ökad vardagsmotion. Underbara cykelturer till och från jobbet. Ett byte från en timma i bil varje dag till 20 min på cykel har piggat upp mig (förutom sofflurarna då). Ännu har jag bilpendlandet färskt i minnet och har inte ens svurit åt regn och motvind ännu. Det är förmodligen en tidsfråga...

Nähä, nu är jag väl igång då? I wish... men rundan idag var full njutbar självplågeri så jag SKA komma igång igen till minst 3 dagars träning.
 
 


Men i morgon njuter jag av träningsvärken!
 

RSS 2.0